Holidaycars.com, auto huren voor vakantie wereldwijd

Holidaycars.com


Een auto huren voor de vakantie is inmiddels de normaalste zaak van de wereld geworden voor de moderne vakantieganger. De autoverhuurspecialist Holidaycars.com is inmiddels actief in 125 landen op meer dan 17.000 locaties wereldwijd waaronder uiteraard vele vakantiebestemmingen. Voor de standaard categorieën biedt Holidaycars.com zelfs een laagste prijs garantie waardoor je nooit teveel betaalt.
Boek een huurauto via Holidaycars.com en 'go your own way'!
 • Ruime keus aan huurauto's
  Holidaycars.com heeft een ruime keus aan huurauto's van klein tot groot en van cabrio tot jeep. Ook bieden zij onder de naam Holiday Campers all-inclusive camperhuur aan in onder andere Australië, Nieuw zeeland, Canada en de Verenigde Staten. De huurauto kan op de luchthaven worden opgehaald of bij het stadskantoor. Huur je een auto langer dan 3 dagen dan kan deze ook bij je hotel of accommodatie afgeleverd worden.

  All-inclusive autohuur
  Holidaycars.com biedt all-inclusive autohuur aan waarbij WA en diefstal altijd zijn verzekerd. Ook de CDW verzekering is bij Holidaycars.com altijd inclusief. Deze Collision Damage Waiver dekt de schade aan een huurauto bij vandalisme of bij een ongeval met een ander voertuig. Als er een eigen risico geldt dan is deze voor een klein bedrag af te kopen zodat je nooit voor verassingen komt te staan.

  Makkelijk vergelijken
  Bij Holidaycars.com kun je makkelijk de verschillende huurauto's vergelijken op prijs, merk, categorie en de voorwaarden. Ook is het mogelijk om een optie te nemen of om tijdens de vroegboekactie een boeking gratis te wijzigen of te annuleren. Het is mogelijk om een auto voor een hele vakantie te huren, maar ook voor bijvoobeleed een dag. Het Service Centre is 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken. NB: Profiteer ook van de voordelige parkeer-mogelijkheden rond Schiphol via Service Parking.

Reservering, betaling en verdere afhandeling van de huurauto loopt via de betreffende partner. Hierbij gelden uitsluitend de algemene voorwaarden van de geselecteerde partners. AutoHurenVakantie.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor reserveringen die gemaakt worden via onze partners.