Sunny Cars, auto huren voor vakantie wereldwijd

Sunny Cars


Sunny Cars bemiddelt bij het huren van een auto voor je vakantie of voor andere doeleinden. Sunny Cars heeft zelf geen auto's, maar werkt wereldwijd samen met de beste autoverhuurders, van grote maatschappijen zoals Avis en Hertz tot kleinere locale verhuurbedrijven. Op deze manier heb je bij Sunny Cars een groot aanbod en altijd voordelige tarieven. Autohuur volgens Sunny Cars: de hoogste kwaliteit huurauto's voor een scherpe prijs.
Boek een huurauto via Sunny Cars en haal meer uit je vakantie!
 • Vooraf reserveren
  Relaxed op vakantie gaan? Boek dan al vooraf in Nederland je huurauto bij Sunny Cars en ben er van verzekerd dat na aankomst op je bestemming of luchthaven de ideale vakantieauto al voor je klaar staat. Ter plaatse een huurauto regelen betekent vaak in het hoogseizoen uitwijken naar een hogere prijsklasse, hogere eigen risico's en verschillende locale toeslagen voor verzekeringen.

  Categorie bepalen
  Omdat bij elke vakantie een andere auto hoort begin je met het kiezen van een categorie huurauto. Reis je samen? Heb je veel of weinig bagage? Bij Sunny Cars kies je de gewenste categorie en dus niet een specifiek model. Je ontvangt een voucher om de auto mee op te halen en een verkort uitreksel in het Nederlands van het locale verhuurcontract. Zo heb je alles op zwart wit staan en voorkom je misverstanden of miscommunicatie op je bestemming.

  All-in formule
  Sunny Cars hanteert een unieke all-in formule. De huurauto wordt in Nederland geboekt voor een all-inclusive prijs en zo is alles vantevoren al betaald. Er zijn ter plaatse dus geen extra kosten en er hoeft niet meer geregeld te worden. Je hoeft niet extra te betalen voor extra kilometers en er zijn geen verassingen bij eventuele schade onderweg.

  Inbegrpen in de huurprijs
  De onderstaande zaken zijn altijd inbegrepen in de huursom van Sunny Cars:
  - ongelimiteerd aantal kilometers
  - alle locale belastingen
  - afleverkosten luchthaven
  - aanvullende WA van minimaal 7,5 miljoen Euro
  - CDW verzekering zonder eigen risico
  - Diefstalverzekering zonder eigen risico
  - Banden, Bodem en glas schadedekking
  - 24-uur per dag bereikbaar servicenummer

  Gratis wijzigen of neem een optie
  Bij Sunny Cars is het mogelijk om gratis te wijzigen, onder voorbehoud van beschikbaarheid. De huurperiode aanpassen, de categorie veranderen of extra opties nemen; bij Sunny Cars kan dit kosteloos geregeld worden. Ben je nog niet helemaal zeker, dan is het ook mogelijk om een huurauto zeven dagen (of na overleg) langer in optie te zetten. Voor 1 euro per dag kan er ook een flexservice worden afgesloten. Hiermee kun je op het laatste moment een huurauto nog annuleren.

  Klimaatneutraal rijden
  Steeds meer mensen zijn zich bewust van de uitstoot van schadelijke gassen en willen klimaatneutraal rijden. Bij Sunny Cars is daarom het nu dan ook zeer eenvoudig om wereldwijd klimaatneutraal te rijden; hiervoor werken ze samen met de organisatie Green Seat. De CO2 uitstoot wordt berekend en voor slechts enkele Euro's gecompenseerd. Green Seat investeert in verschillende klimaatprojecten over de gehele wereld. Als bewijs van de CO2 compensatie ontvang je een certificaat.

Reservering, betaling en verdere afhandeling van de huurauto loopt via de betreffende partner. Hierbij gelden uitsluitend de algemene voorwaarden van de geselecteerde partners. AutoHurenVakantie.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor reserveringen die gemaakt worden via onze partners.